Vi firar 25 år! ​​​​​​​

I den här milstolpen vill vi stanna upp och samtala med Clas Wollberg, VD och grundare av Ingenjörsfirman Rörkraft. Vi ställde tre snabba frågor till honom, och det var spännande att få höra hans insikter!

När och hur började Ingenjörsfirman Rörkraft?
"Ingenjörsfirman Rörkraft bildades den 9 december 1998. Efter åtta år som anställd konsult, ville jag ta vara på all den positiva energi jag samlat på mig. 25 år senare har vi nu 60 medarbetare och 3 kontor - varje dag har varit fantastiskt trevlig och inspirerande!"

Vilka har varit de största utmaningarna?
"Att etablera en gedigen och kompetent projektorganisation från scratch har varit en stor utmaning. Kvalitet måste vara i varje leverans, vilket innebär en gedigen insats från alla medarbetare. Men, det är ingen lätt match när tekniken och tidplanen är krävande och komplex."

Vad har varit roligast?
"Oj, hur lång tid har jag på mig?!! Det har varit en förmån att få se så många delar av vår fantastiska industri och de spännande projekt vi har varit del av. Också, vi på Rörkraft har haft så många gemensamma aktiviteter och resor tillsammans. Det är en förmån att arbeta med så härliga medarbetare mot ett gemensamt mål."

Tack Clas för din tid och ditt bidrag till Rörkrafts framgång. Vi ser fram emot fler inspirerande år tillsammans!