Projektchef Automation

Projektchef Automation till Lund

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation och Industriell IoT.

Vi utför projekt och uppdrag inom El, Automation och Industriell IoT och våra områden är främst maskinnära lösningar och processanläggningar, där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vårt fokus är kostnadseffektiva lösningar som ger våra uppdragsgivare hållbara lösningar utifrån säkerhet, miljö, ekonomi och tillförlitlighet.
Vi upplever sedan lång tid en hög efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt team med en blivande Projektchef.

​​​​​​​
Är du redo att ta ett större ansvar?
Vi söker nu någon som är redo för en utmaning, kanske har du redan en liknande roll eller så är du redo för nästa steg i din karriär. Beroende på din erfarenhet axlar du rollen direkt eller växer in i den. Som Projektchef kommer du leda vår projektavdelning inom el, automation och industriell IT/IoT. Ditt dagliga arbete kommer bestå av kundbearbetning, offert/säljarbete, teknisk och ekonomisk uppföljning, utveckla våra arbetsmetoder, leda och utveckla kollegor samt inledningsvis även genomförandet av projekten som exempelvis uppdragsledare och/eller Automationsingenjör, el-konstruktör eller systemutvecklare.
 
Vem är du?
Du bör minst ha 5 års relevant erfarenhet av att jobba med industriell Automation och IT samt Digitalisering, gärna i anläggningar (process, produktion el. annat), antingen inom hårdvaruutveckling, mjukvaruutveckling eller som uppdragsledare/projektledare. Har du dessutom erfarenhet som inneburit ett helhets- eller delansvar för projekt och/eller erfarenhet kring upphandling och genomförande av entreprenader så är det en stor merit.
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.
I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från Högskola eller Universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?
Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar. Därför har vi ett stort fokus på att våra ca 60 anställda ska utvecklas och trivas i sina roller.
Vi erbjuder kollektivavtal, flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån, förmånssystem via Benify, teamaktiviteter och konferensresor och mycket mer. Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts fantastiska team, dela vår framåtanda och gemenskap, då är det kanske just dig vi söker.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz 
​​​​​​​på telefon 0703-852123.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
//Bjarne