Junior eldesigner, Lund

Unik möjlighet för junior eldesigner att växa och utvecklas i en expansiv och kompetent ingenjörsfirma!

Som junior eldesigner kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i ett mindre företag med stora möjligheter att arbeta med intressant och utmanande teknik.
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder.
Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt och vi får ständigt positiv bekräftelse på vår kompetens och engagemang. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar, och vi välkomnar dig att bli en del av vårt team!

Vem är du?
Du är nyexad eller junior eldesigner och har en stark vilja att lära dig och utvecklas. Du har en teknisk utbildning från KYH, högskola eller universitet och har en grundläggande förståelse för eldesign/elkonstruktion och/eller maskinsäkerhet inom industrin. Du är driven och engagerad och har en hög social kompetens, vilket gör att du lätt kan anpassa dig till olika kulturer. Du tycker om att knyta nya kontakter och drivs av självständigt arbete i team med andra. Dessutom har du ett brinnande intresse för teknik och har goda kunskaper inom ditt område. För att kunna kommunicera effektivt i rollen krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

"Lärande möjligheter för junior elkonstruktör i varierande uppdrag!"

Som junior elkonstruktör kommer du att få möjlighet att lära dig och utvecklas i olika uppdrag hos oss och våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar men kan exempelvis inkludera systemdesign, kravhantering, detaljkonstruktion med beräkningar och dokumentation, felsökning, driftsättningar, inköp, installation och projektledning. Genom att arbeta i dessa olika områden kommer du att få en bred kunskap och erfarenhet som elkonstruktör.

Varför Rörkraft?
Som junior elkonstruktör på Ingenjörsfirman Rörkraft kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär, samtidigt som du får arbeta med spännande projekt och viktiga kunder. I konsultbranschen erbjuder vi flexibla arbetsmöjligheter, konkurrenskraftiga löner och förmåner, och möjlighet att få bred erfarenhet inom olika områden och företag. Givetvis är vi anslutna till kollektivavtalet, vilket ger dig trygghet och fördelar som ex. tjänstepension, semester- och föräldraförmåner.

Rörkraft är ett mindre och expansivt företag vilket ger möjlighet att få stort inflytande och vara en viktig del i företagets utveckling. Det ger också en nära relation till kollegor och ledning, vilket kan vara en stor fördel för både personlig och professionell utveckling.

Sök jobbet hos oss idag och kickstarta din karriär hos oss med utvecklande möjligheter!

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Viktor Fred på telefon 070-621 21 59.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till viktor.fred@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan!
​​​​​​​//Viktor
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster