Elprojektledare, Lund

Spännande utmaningar för dig som elprojektledare eller teknisk projektledare inom Industriell El och Automation.

Vi har senaste tiden fått ett ökat behov av tekniska projektledare / systemintegratörer mot el- & automationsprojekt inom industrin. Vi söker därför dig som är projektledare idag eller som är en erfaren ingenjör med utökat ansvar exempelvis teamlead.

Detta är en möjlighet för dig som vill jobba i ett mindre bolag med stora möjligheter att utvecklas och jobba med intressant och utmanande teknik.
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder.
Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt, och vi får ständigt positiv bekräftelse på vår kunskap och våra tjänster. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar.
​​​​​​​

Vem är du?
Du har några års relevant erfarenhet av industriell el och/eller automation där du jobbat som teamlead eller som teknisk delprojektledare.

Du har gärna sysslat med systemdesign och kravhantering och koordinering av projektets utveckling mot elkonstruktion och/eller mjukvara inom automation. Projekten vi jobbar med involverar styrning och övervakning av olika industriella processer därför är det meriterande att ha en bakgrund som elkonstruktör eller automationsingenjör. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med belysning, motorer, generatorer är det en extra merit.
Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas.

Exempel på projekt och uppdrag:
  • Aktivt bidra med allt från förstudier, kravhantering och specifikationer samt koordinering mot elkonstruktion, automation, tillverkning, installation & idrifttagning.
  • Uppgradera eller utveckla en specialmaskin.
  • Delta i försäljning med teknikstöd och möten med kund och underleverantörer.
  • Delta i våra kunders projekt där du tillsammans med kund och andra konsulter bidrar till projektets framdrift.
  • Delta i utveckling av verktyg och metoder för att effektivisera processer.

Varför Rörkraft?
Som elkonstruktör på Ingenjörsfirman Rörkraft kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär, samtidigt som du får arbeta med spännande projekt och viktiga kunder. I konsultbranschen erbjuder vi flexibla arbetsmöjligheter, konkurrenskraftiga löner och förmåner, och möjlighet att få bred erfarenhet inom olika områden och företag. Givetvis är vi anslutna till kollektivavtalet, vilket ger dig trygghet och fördelar som ex. tjänstepension, semester- och föräldraförmåner.
Rörkraft är ett mindre och expansivt företag vilket ger möjlighet att få stort inflytande och vara en viktig del i företagets utveckling. Det ger också en nära relation till kollegor och ledning, vilket kan vara en stor fördel för både personlig och professionell utveckling.

Sök jobbet hos oss idag och ta nästa steg i din karriär som teknisk projektledare!
Vi hanterar alla ansökningar löpande.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz 
​​​​​​​på telefon 0703-852123.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
//Bjarne
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster