Erfaren elkonstruktör till Lund

Erfaren elkonstruktör


Spännande utmaningar för dig som elkonstruktör
Vi söker nu fler duktiga elkonstruktörer som vill jobba i ett mindre bolag med stora möjligheter att utvecklas och jobba med intressant och utmanande teknik. Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder.
Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt, och vi får ständigt positiv bekräftelse på vår kunskap och våra tjänster. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar

Vem är du?
Du har några års relevant erfarenhet av att jobba med elkonstruktion, eldesign och/eller maskinsäkerhet inom industrin. Du har gärna sysslat med hela kedjan från systemdesign och kravhantering till detaljkonstruktion med beräkningar och dokumentation. Men har du dessutom erfarenhet av att jobba med felsökning, driftsättningar, inköp, installation, tillverkning eller projektledning är det en extra merit.
​​​​​​​
Som person är du driven, engagerad och har en stark vilja att leverera ditt bästa. Du har en hög social kompetens och är lyhörd för kundens/projektets behov, vilket gör att du lätt kan anpassa dig till olika kulturer. Du tycker om att knyta nya kontakter och drivs av självständigt arbete i team med andra. Dessutom har du ett brinnande intresse för teknik och har goda kunskaper inom ditt område. Du har en teknisk utbildning från KYH, högskola eller universitet, samt relevant erfarenhet. För att kunna kommunicera effektivt i rollen krävs att du har goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift.

Arbetsuppgifter varierar efter uppdrag, men kan exempelvis vara:
  • Förstudier, kravhantering och specifikationer för konstruktion, tillverkning och installation.
  • Detaljdesign av elsystem (i program såsom ex. Eplan P8, ElProCad, AutoCAD Electrical inkl. elschemor, layouter, apparatlistor och inkopplingslistor m.fl.).
  • Teknisk dokumentation (såsom ex. kabeldimensionering, spänningsfall- och kortslutningsberäkningar, kylningsbehov, selektivitet m.fl.).
  • Samordning av tillverkning och installation.
  • Verifikation- och valideringsinstruktioner.
  • Komponentval och inköp relaterat till eldesign.
  • Maskinsäkerhet och personsäkerhet inom industrin.
  • Delta i utveckling av verktyg och metoder för att effektivisera processer.
Varför Rörkraft?
Som elkonstruktör på Ingenjörsfirman Rörkraft kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär, samtidigt som du får arbeta med spännande projekt och viktiga kunder. I konsultbranschen erbjuder vi flexibla arbetsmöjligheter, konkurrenskraftiga löner och förmåner, och möjlighet att få bred erfarenhet inom olika områden och företag. Givetvis är vi anslutna till kollektivavtalet, vilket ger dig trygghet och fördelar som ex. tjänstepension, semester- och föräldraförmåner. 

Rörkraft är ett mindre och expansivt företag vilket ger möjlighet att få stort inflytande och vara en viktig del i företagets utveckling. Det ger också en nära relation till kollegor och ledning, vilket kan vara en stor fördel för både personlig och professionell utveckling.

Sök jobbet hos oss idag och ta nästa steg i din karriär som elkonstruktör! Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Viktor Fred på telefon 070-621 21 59.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till viktor.fred@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan!
​​​​​​​//Viktor
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster