Automationsingenjör

Automationsingenjör till Lund

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden.
Vi utför uppdrag inom el- och automation och våra områden  är maskinnära lösningar och inom process där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vår fokus är kostnadseffektiva lösningar som ger våra uppdragsgivare hållbara lösningar utifrån säkerhet, ekonomi och tillförlitlighet. Vi upplever sedan lång tid en hög efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt team med duktiga Automationsingenjörer. 

 
Är du intresserad av att vara med från början och bygga upp en ny verksamhet och jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen? Om du dessutom vill jobba i ett entreprenörsdrivet och projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.

Vi söker nu fler medarbetare både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel.
 
Vem är du?
Du bör minst ha 3 års relevant erfarenhet av att jobba med Automation inom industrin, främst i anläggningar och maskiner. Som Automationsingenjör bör du gärna även ha vana av att jobba med felsökning, driftsättningar, robotlösningar, SCADA, databaser, högnivåprogrammering m.m. Du har också vana av arbete i ett eller flera av de förekommande system som används inom området, ex. Siemens TIA/S7, Rockwell, Beckhoff, B&R m.fl.

Exempel på några arbetsuppgifter hos oss:
  • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för specialmaskiner eller processanläggning
  • Industry 4.0, Industrial Internet of Things som skapar mervärde för våra kunder
  • Projektleda kundens projekt, driftsätta samt felsöka och bli kundens hjälte
Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet, samt minst 3 års relevant erfarenhet.
​​​​​​​
Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz
på telefon 070-385 21 23.
Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se ​​​​​​​

Vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2020-07-01.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster