Uppdragsledare inom Rör- och Anläggningsprojektering

Uppdragsledare inom rör- och anläggningsprojektering till Rörkraft!

Är du intresserad av att jobba i en framgångsrik ingenjörsfirma med en stark teamkänsla där ditt arbete verkligen gör skillnad - och där du dessutom har en direktkontakt med företagsledningen? Om du dessutom vill jobba i ett projektorienterat företag med de bästa uppdragen och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.
 
Rörkraft är ett väletablerat namn inom processindustrin och är en av landets främsta aktörer inom rörkonstruktion. Företaget lever idag i ett riktigt högtryck med en stor efterfrågan på sina tjänster vilket innebär att de behöver bli fler. Den höga efterfrågan innebär dessutom att Rörkraft inte bara söker en uppdragsledare inom rör- och anläggningsprojektering utan vill växa tillsammans med flera nya medarbetare.
 
På Rörkraft finns det alltid plats för kompetenta medarbetare!
 
Tjänsten
Till kontoren i Lund och Karlshamn söker Rörkraft nu dig med dokumenterad erfarenhet från industriell rörprojektering.
 
Rörkraft söker dig som är en erfaren ingenjör med tydliga mål och med erfarenhet från projekt- och/eller uppdragsledning, och som kommer att axla rollen som uppdragsledare för våra uppdrag på Rörkraft.
 
Hos Rörkraft kommer du att arbeta som uppdragsledare och med alla delar inom rör- och anläggningsprojektering, från förprojekt till detaljprojektering och kontroller. Det innebär att du är tekniskt och ekonomiskt ansvarig för ett, eller ett par, av våra många uppdrag, samt att du är en naturlig ledare för den tillsatta projektgruppen. Som konstruktör har du god kännedom om tryckbärande anordning, och har intresset för både konstruktion och beräkning av rör och rördelar, upphängningar och tryckkärl.
 
Som person är du innovativ, har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och en väldigt bra samarbetsförmåga. Med ett stark kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på våra tjänster till en nöjd kund.
 
Rörkraft erbjuder
Rörkraft erbjuder ett utvecklande och varierande arbete i ett väletablerat företag. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare, i både stora och små samt tekniskt utmanande uppdrag. Hos företaget har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling, och de är måna om att erbjuda bra personalförmåner, rätt lön och god balans i livet.
Ansökan och kontakt

Om du har några frågor eller vill veta mer om tjänsten så tveka inte att kontakta 
Clas Wollberg på telefon 010-251 21 01 eller clas.wollberg@rorkraft.se.

Din ansökan inkl. CV och personligt brev mailas till clas.wollberg@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster