Rörkonstruktörer

Vi har de intressanta uppdragen,

nu behöver vi fler Uppdragsledare och Rör- och anläggningskonstruktörer till våra kontor i Lund, Karlshamn och Stockholm.


Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder. Vi startade 1998 och är ett stabilt bolag som växer tillsammans med våra kunder och uppdrag.

Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt, och vi får ständigt positiv bekräftelse på vår kunskap och våra tjänster. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag. Som medarbetare har man stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Det kräver engagemang och driv som vi hoppas ska ses som en utmaning och en möjlighet till personlig utveckling.

Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts hängivna team, dela vår framåtanda och gemenskap, då är det just dig vi söker.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen inom mekanik- eller byggnadskonstruktion och som har erfarenhet av industriell rör- och anläggningskonstruktion. Kanske är du redan idag verksam i branschen som konsult, konstruktör eller beställare.

Som projektingenjör svarar du oftast för den totala anläggningslayouten och driver rörprojekteringen framåt. Du är väl förtrogen med normer och föreskrifter samt har god känsla för layoutkraven i en anläggning. Till din hjälp har du beräkningsprogram för alla slags rördimensioneringar, samt 3D cad för projektering. De beräkningar du stöter på är statisk dimensionering av rör, rördelar och tryckkärl samt expansionsberäkning av sammansatta system.

Den juniora projektingenjören har ett brinnande intresse för anläggningsindustri och är beredd att med ett stort engagemang utvecklas till en noggrann och driven konstruktör. I gengäld får du möjligheten att genom mycket kvalificerade medarbetare förstå en projekterings alla faser från grunden, och succesivt ta mer och mer ansvar. En mycket spännande möjlighet för rätt person.

Den erfarna ingenjören kommer även att kunna axla rollen som uppdragsledare för våra uppdrag. Här ansvarar du tekniskt och ekonomiskt i våra uppdrag från start till mål, och med nära kontakt med våra kunder tillser du att varje uppdrag levereras i enlighet med beställning.
 
Rörkraft jobbar med de senaste, och rätta, verktygen inom cad och beräkning. Vi förutsätter att du kan hantera 3D effektivt och att du har relevant beräkningskompetens. Till vår hjälp har vi även 3D-skanning och VR-utrustning för att säkerställa våra projekteringar. I uppdrag arbetar du självständigt eller ingår i en projektgrupp. Du känner ett tydligt ansvar för din leverans i projektet, såväl till kund som internt i projektgruppen. Vi jobbar i kunds organisation ibland, men till största delen in-house i våra uppdrag.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang i konsultrollen med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga och ett intresse för ett bra förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är väldigt kommunikativt och kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Varför Rörkraft?
Vi vill att du är med och bidrar till Rörkrafts fortsatta framgångsresa. En resa tillsammans med ett urstarkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Vi är en modern arbetsplats där vi allt som oftast samarbetar över kontoren i våra uppdrag.

Rörkraft har en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare, det gör vi genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande. Vi är ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och vi förstår vikten av att dela med oss av våra erfarenheter och utbilda varandra.

Hos oss är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort!
Ansökan och kontakt

Verkar detta passa in i hur du ser på din kommande anställning? Skicka i så fall din ansökan till respektive platschef.
Vi jobbar löpande med urval och intervjuer, så hör av dig redan idag!
​​​​​​​
Lund;
Clas Wollberg, Platschef, tel 010-251 21 01,
clas.wollberg@rorkraft.se

Karlshamn;
Dan Erikson, Platschef, tel 010-251 21 31,
dan.erikson@rorkraft.se

Stockholm;
Krister Håkansson, Platschef, tel 010-251 21 30,
krister.hakansson@rorkraft.se

​​​​​​​Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster