Projekt- och Uppdragsledare

Fler Projekt- och Uppdragsledare till Rörkraft!

Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen?
 
Om du dessutom vill jobba i ett entreprenöriellt, projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.
 
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett företag med 20 framgångsrika år bakom sig. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Vårt team består av 30 kompetenta och trevliga medarbetare och vi arbetar i projektform i våra uppdrag. Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.
 
Vi erbjuder en inbjudande arbetsplats i moderna lokaler med goda personalvillkor. Hos oss kommer du till ett företag som kontinuerligt utvecklas (förhoppningsvis med dig i framtiden - som en viktig del av vår utveckling).
 
Rörkraft genomför kontinuerligt projekt till industrier inom bl.a. energi, miljö, Massa&Papper, förpackning m.fl. Projekten karaktäriseras av ett högt teknikinnehåll med utmanande målsättningar inkluderat flera ingenjörsdiscipliner. Projekten ställer höga krav på våra ledare utifrån ledarskap, kunskap i att driva projekt, ekonomistyrning och inte minst ett högt fokus på kunder och service.
 
Till våra kontor i Lund och Karlshamn söker vi dig med några års erfarenhet inom projekt och uppdragsledning. Du har ett stort intresse för både ledarskap och teknik och tycker om att ta ansvar. Du har även god kännedom inom rörprojektering och ingenjörsprojekt.
 
Som person är du innovativ, är drivande och har förmågan att utmana och skapa god teamkänsla, du har ett öga för detaljer men också förmåga att se helheten, du har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och du har såklart enkelt att samarbeta. Med ett starkt kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på leveranserna inkluderat ett gott resultat.
 
Du är mycket välkommen med din ansökan. Leder detta sedan till en personlig intervju med oss vågar jag nästan lova att du kommer att känna ett starkt intresse för Rörkraft.

Välkommen att kontakta mig för en direkt dialog!

Kontakt/sök tjänsten

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”Uppdragsledare ”, till hakan.wessel@rorkraft.se.
​​​​​​​

Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Håkan på tfn 0733-31 12 10.
​​​​​​​
Kontakt: Håkan Wessel
Mail: hakan.wessel@rorkraft.se
Telefon: 0733-31 12 10