UPPDRAGSLEDARE / PROJEKTINGENJÖR -
Lund, Karlshamn och Stockholm

Vi söker nu dig som har ett antal år i branschen och som är redo att anta nästa utmaning för att bli en del av vårt kompetenta och trevliga team inom rör- och anläggningsprojektering.
  
Vi utför tjänster i projektets alla faser, d.v.s. allt från anslagsärenden, förstudier, förprojektering, förfrågningsunderlag, bygghandling, montagekontroller, besiktningar och dokumentation. 
Kunderna återfinns inom all typ av energi och industri, där det gemensamma behovet är kvalificerad rör- och anläggningsprojektering efter korrekt föreskrift och norm. 
Projektingenjören driver projekteringen framåt, medan Uppdragsledaren svarar för en korrekt leverans enligt avtal och på utsatt tid. 

Till din hjälp har du ett mycket kompetent team av 45 medarbetare där varje kollega besitter någon form av specialistkompetens. Och då vi nästan uteslutande arbetar i projektform på plats på våra kontor så är både dess kompetens, och närmsta chef, bara en armslängd bort för snabba beslut. 

För att passa hos oss tror vi att du känner igen dig i följande: 
  • Du arbetar i dag som konsult, entreprenör eller anläggningsägare inom energi / industri 
  • Du har relevant ingenjörsutbildning 
  • Du brinner för projektering och en felfri leverans 
  • Du har en fallenhet för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare 
  • Du är driven och har lätt för att ta till dig ny information och kunskap 
  • Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt. 
  • Du trivs i en integrerad CAD miljö och projekterar eller granskar i den samma 
Varför Rörkraft? 
Här får du en möjlighet att bidra till Rörkrafts fortsatta framgångsresa tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Rörkraft är en modern arbetsplats där man allt som oftast samarbetar över kontoren i våra olika uppdrag.  

Vi är lyhörda, engagerade och ansvarstagande med en målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare. Du välkomnas in i ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och man förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och utbilda varandra. 

Vi erbjuder kollektivavtal, flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemma, förmånssystem via Benify, teamaktiviteter och konferensresor och mycket mer. Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts fantastiska team, dela vår framåtanda och gemenskap, då är det kanske just dig vi söker. 
Ansökan och kontakt
VIll du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta;

Lund;
Clas Wollberg på telefon 010-251 21 01

Karlshamn;
Dan Erikson 
på telefon 010-251 21 31

Stockholm;
Krister Håkansson
 på telefon 010-251 21 30
 
Din ansökan inkl. CV och personligt brev mailas till respektive adress/kontor;
​​​​​​​
clas.wollberg@rorkaft.se
dan.erikson@rorkraft.se
krister.hakansson@rorkraft.se 

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster