Utveckling Li-ion Batteriteknik -
​​​​​​​Teknisk Projektledare / Integratör

Utveckling Li-ion Batteriteknik - Teknisk Projektledare / Integratö

Rörkraft söker nu en teknisk projektledare / integratör för att leda utvecklingen av våra lithium-jon (Li-ion) batterimoduler. Du kommer att spela en central roll i att driva och leda tekniska projekt, samt samordna arbete mellan olika team och discipliner för att säkerställa framgångsrika projektresultat.

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
  • Leda tekniska projekt för utveckling och tillverkning av Li-ion batterimoduler.
  • Ansvarig för att utveckla och implementera batterihanteringssystem (BMS).
  • Delta i och styra design- och konstruktionsprocessen för Li-ion batterier.
  • Säkerställa att alla processer och produkter följer relevanta system- och maskinsäkerhetsstandarder (som 61508, 13849).
Dina kvalifikationer:
  • Du har en bakgrund i system- eller produktutveckling, idealiskt som elingenjör eller automation.
  • Djupgående förståelse och erfarenhet av Li-ion batteriteknologi, inklusive mekanisk sammansättning och BMS-utveckling.
  • Erfarenhet av att leda tekniktunga utvecklingsprojekt.
  • Kunskap om och erfarenhet av att arbeta enligt system- och maskinsäkerhetsstandarder som 61508, 13849.
Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, starkt tekniskt intresse och en vilja att ständigt lära och utvecklas.

Varför Rörkraft?
Vi vill att du är med och bidrar till Rörkrafts framgångsresa. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för innovation, kundens bästa och spännande projekt. Vi är ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra.

Nyckelord: Projektledare, Project Manager, Team leader, Elingenjör, Electrical Engineer, Battery Technology Specialist, Li-ion Expert, Batterimodul Utveckling, Battery Module Development, 61508, 13849.

Om du är en dynamisk och driven individ med starka tekniska färdigheter inom Li-ion batteriteknologi, ser vi fram emot din ansökan! Denna roll erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande och innovativ teknik samtidigt som du bidrar till utvecklingen av hållbara energilösningar.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz på telefon 070-385 21 23.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster