Seniora rör- och anläggningskonstruktörer,
​​​​​​​Stockholm, Lund och Karlshamn

Ingenjörsfirman Rörkraft
har sedan starten 1998 varit ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling med ambition att alltid leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå till sina kunder. Företaget och dess medarbetare har stor erfarenhet av rör och anläggningsprojektering inom processanläggningar och utför tjänster inom el, automation, hållfasthetsberäkning, rörkonstruktion, byggnadskonstruktion samt processanalys. Ingenjörsfirman Rörkraft arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer och ser med stor tillförsikt på framtiden. Rörkrafts team består idag av 65 kompetenta och trevliga medarbetare som genomför uppdrag i projektform via kontor i Stockholm, Lund och Karlshamn.
 
SENIORA RÖR- OCH ANLÄGGNINGSKONSTRUKTÖRER - STOCKHOLM, LUND OCH KARLSHAMN
Rörkraft har de intressanta uppdragen, nu behöver de fler uppdragsledare och seniora rör- och anläggningskonstruktörer till kontoren i Stockholm, Lund och Karlshamn. Rörkraft har en mycket stark efterfrågan av sina tjänster på marknaden som bekräftar deras kunskap och kvalitet i sina uppdrag. Kompetens, engagemang och kundfokus hos medarbetarna är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar.

Rörkraft är ständigt aktiva i sitt sökande efter rätt personer med rätt inställning för att komplettera och förstärka företagets team. Som medarbetare har du dessutom stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. Det kräver engagemang och driv, som vi vet ses som en utmaning och en möjlighet till personlig utveckling.

Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts hängivna team, dela deras framåtanda och gemenskap, då är det just dig vi söker.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant ingenjörsexamen inom mekanik, energi eller bygg och med dokumenterad erfarenhet av industriell rör- och anläggningskonstruktion. Antagligen är du redan idag verksam i branschen som konsult, konstruktör eller beställare.

Som projektingenjör svarar du oftast för den totala anläggningslayouten och driver rörprojekteringen framåt. Du är väl förtrogen med normer och föreskrifter samt har god känsla för layoutkraven i en anläggning. Till din hjälp har du beräkningsprogram för alla slags rördimensioneringar, samt 3D cad för projektering. De beräkningar du stöter på är statisk dimensionering av rör, rördelar och tryckkärl samt expansionsberäkning och ibland transienta förlopp.

Den erfarna ingenjören kommer även att kunna axla rollen som uppdragsledare i Rörkrafts uppdrag. Här ansvarar du tekniskt och ekonomiskt från start till mål och med nära kontakt med företagets kunder tillser du att varje uppdrag levereras i enlighet med beställning. Beroende på uppdragets storlek så leder du det dagliga arbetet för en större eller mindre projektgrupp och ser till så att resurserna planeras på ett korrekt sätt. Du driver gruppen mot ett gemensamt mål och trivs med att entusiasmera dina medarbetare och skapa en positiv projektanda. Du arbetar också helt integrerat mellan kontoren och nyttjar kompetensen där den finns.

Rörkraft jobbar med de senaste, och rätta, verktygen inom cad och beräkning. Vi förutsätter att du kan hantera 3D effektivt och att du har relevant beräkningskompetens. Till sin hjälp har företaget även egen 3D-skanning och VR-utrustning för att säkerställa sina projekteringar.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang i konsultrollen med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga och ett intresse för ett bra förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är väldigt kommunikativt och kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Varför Rörkraft?
Vi vill att du är med och bidrar till Rörkrafts fortsatta framgångsresa. En resa tillsammans med ett mycket starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Rörkraft är en modern arbetsplats där de allt som oftast samarbetar över kontoren i uppdragen.

Rörkraft har en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare, det gör de genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande. De är ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och de förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och utbilda varandra.
​​​​​​​
Hos Rörkraft är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort!

Ansökan och kontakt
​​​​​​​​​​​​​​Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta;

Lund
Anders Wetterberg på tel 010-251 21 13 eller Johan Karlsson på tel 010-251 21 16.

Ansökan mailas till;
anders.wetterberg@rorkraft.se
​​​​​​​johan.karlsson@rorkraft.se

Karlshamn
Dan Erikson på tel 010-251 21 31.

Ansökan mailas till;
dan.erikson@rorkraft.se

Stockholm
Krister Håkansson på tel 010-251 21 30.

Ansökan mailas till;
krister.hakansson@rorkraft.se

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.
​​​​​​​
Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster