Samarbetspartner El/Automation till Skåne

Samarbetspartner Rörkraft Automation Syd

Vi på Rörkraft Automation Syd har ett stort nätverk av samarbetspartners som jobbar med oss. Intresset för denna typ av samarbete har ökat och vi söker därför fler personer som är intresserade att jobba med oss och våra kunder.
 
Som samarbetspartner till oss hjälper vi dig hitta ditt nästa uppdrag. Vi har lång erfarenhet i branschen, goda kundrelationer samt flera ramavtal som du som samarbetspartner tar del av.
​​​​​​​Vi jobbar med ledord som transparens, tillit och enkelhet. Vi jobbar långsiktigt med ett tätt samarbete.

 
Just nu är vi intresserade av Projektledare med el-/automationsbakgrund, El-konstruktörer, Instrument- och Automationsingenjörer.  
 
Är du nyfiken på mer info eller vill anmäla dig till vårt partnernätverk kontakta Tobias Nordström för mer info.
 
Vanliga frågor:
 
Vad innebär det att vara samarbetspartner?
Du jobbar i ett av våra projekt eller kunduppdrag och fakturerar oss enligt överenskommet arvode. Vi sköter allt affärsmässigt så du kan fokusera på ditt uppdrag.
 
Hur går det till? Medlemmar i vårt partnernätverk meddelas löpande då vi söker samarbetspartner till ett projekt eller uppdrag. Lämplig kandidat skickas som förslag till vår kund. Vid match träffas man och finns det en vilja att gå vidare från båda parter hjälper vi till att slutföra affären.
 
Behöver jag företag för att bli samarbetspartner? Du fakturerar din tid genom ditt bolag eller som egenanställd. Dvs fakturerar du genom att vara egenanställd behöver du inte starta företag. Ta kontakt med oss för att reda ut vad som passar bäst för just dig och din situation.
 
Vad tjänar jag på att vara samarbetspartner hos er? Vi jobbar med flera spännande kunder i regionen, flera av dem kräver ramavtal vilket du som samarbetspartner får ta del av. Som samarbetspartner jobbar du flexibelt med goda ekonomiska förutsättningar.   
 
Hur blir jag samarbetspartner? Kontakta oss så följer vi upp med samtal för att diskutera hur vi bäst kan hjälpa varandra. 
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Tobias Nordström 
​​​​​​​på telefon 076-396 65 02.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till tobias.nordstrom@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!