Rörkonstruktör/Rörprojektör

Fler Rörkonstruktörer/Rörprojektörer till Rörkraft Öst AB!

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning - Rörkraft Öst i Stockholm.
Moderbolaget Ingenjörsfirman Rörkraft AB är ett företag med 20 framgångsrika år bakom sig.
Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt an framtiden. Vårt team består av 40 kompetenta och trevliga medarbetare och vi arbetar i projektform i våra uppdrag. Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.

Rörkraft är ett väletablerat namn inom processindustrin och vi har den största organisationen i Skåne inom rörprojektering. Vi upplever ett riktigt högtryck och en stor efterfrågan på våra
tjänster varför vi behöver bli fler och söker nu fler medarbetare i Stockholm.


Är du redo för nya utmaningar?
Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen?
 
Om du dessutom vill jobba i ett entreprenöriellt, projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.

Vi erbjuder en inbjudande arbetsplats i moderna lokaler med goda personalvillkor. Hos oss kommer du till ett företag som kontinuerligt utvecklas (förhoppningsvis med dig i framtiden -
som en viktig del av vår utveckling).

Vem söker vi?
- Dig som har några års erfarenhet som projektingenjör inom industriell rörprojektering. Du kommer att arbeta med olika delar inom rör- och anläggningskonstruktion, såsom beräkning och konstruktion av rör och upphängningar, planering av anläggningslayouter och detaljkonstruktion av rördelar och tryckkärl i våra olika uppdrag.

- Vi söker även nyutexaminerade med lämplig teknisk bakgrund inriktad mot mekanisk konstruktion.

Personlighet och kompetens
Som person är du innovativ, har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och du har enkelt att samarbeta i grupp. Med ett stark kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på dina tjänster med ett gott resultat.

Du är mycket välkommen med din ansökan. Leder detta sedan till en personlig intervju med oss vågar jag nästan lova att du kommer att känna ett starkt intresse för Rörkraft.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta
Krister Håkansson på telefon 010-251 21 30.

Din ansökan inkl. CV och personligt brev mailas till krister.hakansson@rorkraft.se 

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster