Rörkonstruktörer

Rörkraft Öst AB utgår från Stockholm och har med sina medarbetare en gedigen erfarenhet.
Vi har fått ett fantastiskt mottagande på marknaden, och vi får ständigt bekräftelse på att vår kunskap och våra tjänster är attraktiva. Kompetens och engagemang hos våra medarbetare är en av de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag. Då vi är i en starkt expansiv fas har våra medarbetare stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Det kräver engagemang och driv, men innebär också utmaning och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att jobba med varierande uppdrag för stora och små kunder över hela landet. Det kan handla om långa projekt, enstaka timmar i korta uppdrag samt löpande ingenjörsarbete.

Vi söker rör- och anläggningskonstruktörer med stort tekniskt intresse och med relevant teknisk utbildning som en god grund.
​​​​​​​
Vi ser gärna att du har arbetat några år som praktiserande konstruktör.

Nedan följer exempel på några av de CAD programvaror som du bör ha erfarenhet av:
AutoCAD Plant 3D
E3D
Autocad 2D/3D
Inventor
Revit
Advance steel

Det är också bra om du har erfarenhet av någon av följande beräkningsprogram:
Caepipe
Rohr2
VVD
ANSYS

Ansökan och kontakt

Intressant? Hör då av dig snarast till;

Krister Håkansson på telefon 010-251 21 30.

Din ansökan inkl. CV och personligt brev mailas till krister.hakansson@rorkraft.se 

Vi hanterar ansökningarna löpande.

​​​​​​​Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster