Projektledare

Projektledare Automation till Lund

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden.

Vi utför  projekt uppdrag inom el- och automation och våra områden är  främst maskinnära lösningar och processanläggningar, där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vårt fokus är kostnadseffektiva lösningar som ger våra uppdragsgivare hållbara lösningar utifrån säkerhet, ekonomi och tillförlitlighet. Vi upplever sedan lång tid en hög efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt team med en blivande Projektledare.  

  
Är du redo att ta ett större ansvar?
Vi söker nu en Automationsingenjör som är redo för nästa steg i sin karriär, som Projektledare inom Industriell Automation både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel som drivs från vårt kontor i Lund.
 
Vem är du?
Du bör minst ha 5 års relevant erfarenhet av att jobba med Automation/Industriell IT inom industrin, gärna i anläggningar (process, produktion el. annat), med mjukvaruutveckling, driftsättningar, felsökning m.m. Har du dessutom erfarenhet som inneburit ett helhets- eller del-ansvar för projekt/uppdrag så är det en merit. Du har vana av arbete i ett eller flera av de förekommande system som används inom området, ex. Siemens TIA/S7, Rockwell, Beckhoff, B&R m.fl.

Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.
I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet, samt minst 5 års relevant erfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz på telefon 070-385 21 23.
Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster