Uppdragsledare industriell el/automation

Spännande projekt inom El/Automation


Vi ser nu en ökad efterfråga inom projektledare med erfarenhet av industriell el/automation. Är du en projektledare idag eller kanske vill bli? Ta chansen och sök idag.


Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder. Vi startade 1998 och är ett stabilt bolag som växer tillsammans med våra kunder och uppdrag.

Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt, och vi får ständigt positiv bekräftelse
på vår kunskap och våra tjänster. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar. Därför är vi ständigt aktiva i vårt sökande efter rätt personer och rätt kompetens som kompletterar och förstärker vårt lag. Som medarbetare har man stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet. Det kräver engagemang och driv som vi hoppas ska ses som en utmaning och en möjlighet till personlig utveckling.

Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts hängivna team, dela vår framåtanda och gemenskap, då är det just dig vi söker.


Vem är du?
Vi söker dig som har relevant utbildning inom El, Automation eller IT med industri som inriktning. Troligen är du redan idag verksam i branschen som exempelvis konsult, automationsingenjör eller projektledare.

Du har branschkunskap och inga problem att snabbt växla fokus från teknik till ekonomi och planering av olika aktiviteter, milstolpar och deadlines.
 
Som projektledare jobbar du i uppdrag hos någon av våra kunder i regionen eller i ett in-house projekt.
 
Exempel på projekt kan vara att uppgradera eller utveckla en maskinlinje eller ett processystem,
ta fram en ny komplett robotcell eller hjälpa en kund att ta fram en applikation som samlar in
​​​​​​​och visualiserar processdata.   

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang i konsultrollen med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga och ett intresse för ett bra förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är väldigt kommunikativt och kräver goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Varför Rörkraft?
Vi vill att du är med och bidrar till Rörkrafts fortsatta framgångsresa. En resa tillsammans med ett urstarkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Vi är en modern arbetsplats där vi allt som oftast samarbetar över kontoren i våra uppdrag.

Rörkraft har en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare, det gör vi genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande. Vi är ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och vi förstår vikten av att dela med oss av våra erfarenheter och utbilda varandra.

Hos oss är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort!
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Tobias Nordström 
​​​​​​​på telefon 076-396 65 02.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till tobias.nordstrom@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!