Nyutexaminerad Ingenjör

Ingenjörsfirman Rörkraft

är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling och med en strävan efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med sina kunder. Sedan starten 1998 har de varit ett stabilt bolag som växer tillsammans med sina kunder och uppdrag. Företaget har lång erfarenhet av rör och anläggningsprojektering inom processanläggningar och utför tjänster inom el och automation, rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion samt processanalyser. Ingenjörsfirman Rörkraft arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer och ser med stor tillförsikt på framtiden. Rörkrafts team består idag av 60 kompetenta och trevliga medarbetare som genomför uppdrag i projektform via kontor i Stockholm, Lund och Karlshamn.

Nyutexaminerad ingenjör
Har du en avslutad ingenjörsutbildning eller tar du examen till sommaren? Till Rörkrafts kontor i Stockholm söker vi nya medarbetare med en ingenjörsutbildning inom maskin/mekanik och med intresse av att konstruera och designa energisystem. Ingenjörsfirman Rörkraft expanderar kraftigt och du har nu chansen att bli en del av de kompetenta och trevliga team som sitter i respektive stad. Här får du möjlighet att komma in i en roll med mycket ansvar, där du också får den tid och stöttning som du behöver som junior i branschen.
Rörkraft vill ge dig som nyutexaminerad ingenjör en riktig bra start på karriären. Den juniora projektingenjören har ett brinnande intresse för anläggningsindustri och är beredd att med ett stort engagemang utvecklas till en noggrann och driven konstruktör. I gengäld får du möjligheten att genom mycket kvalificerade medarbetare förstå en projekterings alla faser från grunden och succesivt ta mer och mer ansvar. Ett mycket spännande tillfälle för rätt person.
Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga samt ett intresse för ett fint förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är högt kommunikativt och kräver goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i nedan beskrivning:
  • Du är antingen nyutexaminerad civilingenjör/högskoleingenjör eller så har du arbetat något år som maskiningenjör med erfarenhet av processutveckling och projektering inom industrin.
  • Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor samt är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt.
  • Som person är du driven och har lätt för att ta till dig ny information och kunskap.
  • Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt.
  • Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.
  • Du är intresserad av projektering i 3D och ska på sikt kunna tillämpa relevanta beräkningsprogram inom främst mekanisk hållfasthet.
Varför Rörkraft?
Här får du en möjlighet att bidra till Rörkrafts fortsatta framgångsresa tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Rörkraft är en modern arbetsplats där man allt som oftast samarbetar över kontoren i olika uppdrag.

Genom att vara lyhörda, engagerade och ansvarstagande har Rörkraft en fortsatt målsättning att vara en stabil och populär arbetsgivare. Du välkomnas in i ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och man förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och man utbildar gärna varandra.

Hos Rörkraft är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort.
Ingenjörsfirman Rörkraft erbjuder en trevlig arbetsplats i moderna lokaler med närhet till både vatten, restauranger och bra kommunikationer.

Ansökan och kontakt
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta följande;

Stockholm
Krister Håkansson på tel 010-251 21 30.

Ansökan mailas till;
krister.hakansson@rorkraft.se

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!