Lead Produktutvecklare mekatronik/Mekatronik till Lund

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom el/automation och Mekatronik.

Vi utför projekt och uppdrag inom El, Automation och Mekatronik samt produktutveckling och våra områden är främst maskinnära lösningar och processanläggningar, där vi använder oss av på marknaden förekommande system och verktyg. Vårt fokus är kostnadseffektiva lösningar som ger våra uppdragsgivare hållbara lösningar utifrån säkerhet, miljö, ekonomi och tillförlitlighet.


Är du redo att ta ett större ansvar?
Rörkraft Automation står i startgroparna att bygga upp ett team inom Mekatronik, vill du vara med från början och bidraga till att bygga upp detta team? Vi söker dig, en Mekatronikingenjör som är beredd att anta utmaningen i att forma framtiden inom maskinnära lösningar och processanläggningar. Med din kombination av mekaniska, elektriska och datavetenskapliga kunskaper, är du redo att gå ett steg längre. Hos oss kommer du att spela en nyckelroll i att integrera avancerade system och automationslösningar. Din erfarenhet inom Mekatronik kommer att vara avgörande för att driva och förverkliga våra innovativa projekt, där ditt bidrag inte bara kommer att vara värdefullt för teamet, utan även för hela branschen.

Vem är du?
Du är en passionerad Mekatronikingenjör med erfarenhet av att designa, utveckla och implementera integrerade system. Din erfarenhet innehåller en blandning av mekanisk design, elektronik och programvara, idealiskt inom en industriell automationskontext. Du trivs i en roll där ditt arbete sträcker sig från konceptualisering till implementering, och du är bekväm med att leda projekt eller delar av projekt. Din förmåga att förstå och balansera de komplexa kraven i mekatroniska system gör dig till en värdefull tillgång i vårt team. Du är kommunikativ och kan effektivt förmedla tekniska idéer och lösningar till både kollegor och kunder. Din högskole- eller universitetsutbildning inom Mekatronik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet, har gett dig en solid grund att bygga på.

Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från Högskola eller Universitet eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?
Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar. Därför har vi ett stort fokus på att våra ca 60 anställda ska utvecklas och trivas i sina roller. Vi erbjuder kollektivavtal, flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemma, förmånssystem via Benify, teamaktiviteter och konferensresor och mycket mer. Är du intresserad av att vara en del i Rörkrafts fantastiska team, dela vår framåtanda och gemenskap, då är det kanske just dig vi söker.
Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz 
​​​​​​​på telefon 0703-852123.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!
//Bjarne
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster