Ingenjörer och konsulter till Stockholm!

Ingenjörsfirman Rörkraft har nya fina lokaler i Alvik i Stockholm med moderna arbetsplatser! Vi flyttade in i maj nu 2023 i Alviks strands byggnad, och vi har hela övre planet i byggnaden för vår verksamhet. Med en fantastisk utsikt över Mälaren mot Stora Essingen och Tranebergsbron har vi nära till kommunikationer (skärgårdsbiljett ingår hos oss), matställen och friskvård. Vi är drygt 10-talet anställda på kontoret i Stockholm med flera lediga, moderna arbetsplatser som väntar på våra nya kollegor.

Välkommen att söka till oss!

Ingenjörsfirman Rörkraft
Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, och med en strävan efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med sina kunder. Sedan starten 1998 (25-års jubileum i år!) har vi varit ett stabilt bolag som växer tillsammans med våra kunder och uppdrag. Våra tjänster omfattar hållbara uppdrag inom miljö, energi, industri.

Mer specifikt har vi lång erfarenhet av rör och anläggningsprojektering inom processanläggningar och vi utför tjänster inom uppdragsledning, el- och automation, rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion samt processanalyser. Ingenjörsfirman Rörkraft arbetar med de senaste verktygen och system i en robust, modern IT miljö med genomarbetade processer. Rörkrafts team består idag av snart 70 kompetenta och trevliga medarbetare som återfinns på våra kontor i Stockholm, Lund och Karlshamn.

Ingenjörer
Har du erfarenhet och intresse av att konstruera och designa process- och energisystem? Du har nu chansen att bli en del av de vårt kompetenta och trevliga team i Stockholm.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, initiativförmåga, stort teknikintresse och en vilja framåt för att lära och utvecklas. Arbetet kräver stort engagemang med goda kommunikativa egenskaper, bra samarbetsförmåga samt ett intresse för ett fint förhållningssätt till kollegor, leverantörer och kunder. Det dagliga arbetet är högt kommunikativt och kräver goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Erfarenhetsmässigt tror vi att du känner igen dig i följande beskrivning:
-Du är antingen civilingenjör/högskoleingenjör eller så har du arbetat som maskiningenjör med erfarenhet av processutveckling och projektering inom industrin.

-Du har en fallenhet för att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor samt är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt.

-Som person är du driven, du vill utvecklas och du har lätt för att ta till dig ny information och kunskap.

-Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera projekt eller uppdrag samtidigt.

-Språkmässigt behärskar du både svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

-Du är intresserad av projektering i 3D och ska på sikt kunna tillämpa relevanta beräkningsprogram inom främst mekanisk hållfasthet.


Varför Rörkraft?
Här får du verkligen en möjlighet att bidra till Rörkrafts fortsatta framgångsresa. Du hamnar tillsammans med ett starkt team av teknikintresserade medarbetare som brinner för leverans, kundens bästa och spännande projekt. Rörkraft är ingen byråkratisk jätte med krångliga system och stela strukturer, utan ett snabbfotat mellanstort konsultbolag med en modern arbetsplats där vi samarbetar fritt över kontoren i uppdragen.

Du välkomnas in i ett sammansvetsat gäng där alla drar åt samma håll och hjälper varandra. Det är högt i tak och man förstår vikten av att dela med sig av sina erfarenheter och man utbildar gärna varandra.

Hos Rörkraft är närmsta chef och snabba beslut bara en armslängd bort.

Ansökan och kontakt

Intressant? Hör då av dig snarast till;

Krister Håkansson på telefon 010-251 21 30.

Din ansökan inkl. CV och personligt brev mailas till krister.hakansson@rorkraft.se 

Vi hanterar ansökningarna löpande.

Skicka din ansökan redan idag!

Välkommen!

Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster