Elkonstruktörer till Lund

Elkonstruktörer till Lund och Helsingborg

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden.
Vi utför uppdrag inom el- och automation och våra områden är maskinnära lösningar, produktion och process där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vårt fokus för våra uppdragsgivare är kostnadseffektiva lösningar utifrån säkerhet, ekonomi, tillförlitlighet och hållbarhet.

 
Rörkraft Automation är en entreprenörsdriven och projektorienterad ingenjörsfirma som jobbar dynamisk, agilt och hållbart. Vi bygger vår framgång på att du som medarbetare har ett stort inflytande över din framtida karriär, vi har en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor.

Vi arbetar med avancerade och utmanande projekt med högt teknikinnehåll inom områdena Automation, Industriell IT/IIot och Digitalisering för industri, energi och process. Vi erbjuder våra kunder allt från tjänster på plats till kompletta lösningar.
 
Vi söker nu fler medarbetare både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel.

Vem är du?
Du har några års relevant erfarenhet av att jobba med el-system och el-konstruktion inom industrin, främst i anläggningar och maskiner, exempelvis hela el-system, styrskåp/apparatskåp och/eller ställverk. Som el-konstruktör bör du ha vana av att jobba med systemkonstruktion, val av komponenter, dimensionering, layout, krets- och förbindningsscheman samt vara insatt i gällande direktiv och standarder. Du har också vana av arbete i ett eller flera av de förekommande verktygen som används inom området, ex. E-Plan P8, ElProCad, AutoCad Electrical m.fl.


Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet, samt minst 3 års relevant erfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz på telefon 070-385 21 23.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster