Elkonstruktör till Lund

Vårt konsultföretag söker elkonstruktör för spännande utmaningar
Vi söker nu en duktig elkonstruktör som vill jobba i ett mindre bolag med stora möjligheter att utvecklas och jobba med intressant och utmanande teknik mot spännande projekt.
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett expansivt konsultföretag i ständig utveckling, där vi strävar efter att leverera kvalitativa ingenjörstjänster med högsta servicenivå i ett tätt samarbete med våra kunder.
Mottagandet av våra tjänster på marknaden är fantastiskt, och vi får ständigt positiv bekräftelse på vår kunskap och våra tjänster. Kompetens, engagemang och kundfokus hos våra medarbetare är bland de absolut viktigaste faktorerna för Rörkrafts framgångar.

Vem söker vi?
Vi söker engagerade och motiverade elkonstruktörer med relevant erfarenhet inom våra nischer för styr- och reglersystem, instrument- och kontrollsystem, automationsprojekt, processautomation, produktions- och logistikautomation, test- och mätteknik, maskinstyrning, systemdesign, säkerhetsrelaterad elkonstruktion, energihantering och optimering, transportautomation samt mekatronik och integrerade system.

Vi arbetar inom industrin och fokuserar på att leverera högkvalitativa lösningar och innovativa produkter som bidrar till en hållbar framtid. Vi söker främst dig som har erfarenhet av hela processen från systemdesign och kravhantering till detaljkonstruktion med beräkningar och dokumentation. Meriterande är erfarenhet av felsökning, driftsättning, inköp, installation eller projektledning.

För denna tjänst söker vi specifikt efter kandidater som har erfarenhet inom våra nischer och är väl förtrogna med CAD-verktyget Eplan P8.

Om du är en passionerad eldesigner/konstruktör/ingenjör som brinner för att leverera högkvalitativa lösningar inom vår nisch för industriprojekt, är detta rätt plats för dig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vad erbjuder vi dig?
Som elkonstruktör på Ingenjörsfirman Rörkraft kommer du att få möjlighet att växa och utvecklas i din karriär, samtidigt som du får arbeta med spännande projekt och viktiga kunder.
Vi erbjuder dig också möjlighet att få mycket ansvar men också mycket frihet samt hjälp och stöttning i ditt arbete. I konsultbranschen erbjuder vi flexibla arbetsmöjligheter, konkurrenskraftiga löner och förmåner, och strävar efter att erbjuda anställda en bred erfarenhet inom olika områden, branscher och företag. Givetvis är vi anslutna till kollektivavtalet, vilket ger dig trygghet och fördelar som ex. tjänstepension, semester- och föräldraförmåner.

Rörkraft är ett mindre och expansivt företag vilket ger möjlighet att få stort inflytande och vara en viktig del i företagets utveckling. Det ger också möjlighet till flexibla lösningar som skall passa våra anställda och en nära relation till kollegor och ledning, vilket kan vara en stor fördel för både personlig och professionell utveckling.

Sök jobbet hos oss idag och ta nästa steg i din karriär som elkonstruktör!

​​​​​​​Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Viktor Fred på telefon 070-621 21 59.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till viktor.fred@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande

Välkommen med din ansökan!
​​​​​​​//Viktor
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster