Byggnadsingenjör

Fler Byggnadsingenjörer till Rörkraft

Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen?
 
Om du dessutom vill jobba i ett entreprenöriellt, projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.
 
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett företag med 20 framgångsrika år bakom sig. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Vårt team består av 30 kompetenta och trevliga medarbetare och vi arbetar i projektform i våra uppdrag. Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.
 
Vi erbjuder en inbjudande arbetsplats i moderna lokaler med goda personalvillkor. Hos oss kommer du till ett företag som kontinuerligt utvecklas (förhoppningsvis med dig i framtiden - som en viktig del av vår utveckling).
 
Rörkraft är ett väletablerat namn inom processindustrin och vi har den största organisationen i Skåne inom rörprojektering. Vi upplever ett riktigt högtryck och en stor efterfrågan på våra tjänster varför vi behöver bli fler.
 
Till våra kontor i Lund och Karlshamn söker vi dig med några års erfarenhet som projektingenjör inom industriell rörprojektering. Du kommer att arbeta med olika delar inom rör- och anläggningskonstruktion, såsom beräkning och konstruktion av rör och upphängningar, planering av anläggningslayouter och detaljkonstruktion av rördelar och tryckkärl i våra olika uppdrag. 
 
Som person är du innovativ, har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och du har enkelt att samarbeta i grupp. Med ett stark kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på dina tjänster med ett gott resultat.
 
Du är mycket välkommen med din ansökan. Leder detta sedan till en personlig intervju med oss vågar jag nästan lova att du kommer att känna ett starkt intresse för Rörkraft.
Kontakt/sök tjänsten

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”Rörprojektör”, till clas.wollberg@rorkraft.se.
Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Clas på tfn 010-251 21 01.
​​​​​​​
Kontakt: Clas Wollberg
Mail: clas.wollberg@rorkraft.se
Telefon: 046-182501