Automationsingenjör

Systemingenjör sökes för spännande uppdrag inom industriell digitalisering

Rörkraft söker nu en systemingenjör / expert inom industriell automation & IT med kunskap och erfarenhet av utveckling av mjukvara inom högnivåprogrammering (t.ex. C++), visualisering, databaskonfigurering och kommunikation.
 
Uppdraget innebär att med utgångspunkt från Malmö-/Lundregionen, för en global koncern i en internationell R&D miljö, utveckla bl.a. operatörskommunikation, funktioner, styr och kommunikation med olika system och sensorer. Detta med den senaste tekniken och verktyg inom industriell IT och digitalisering.
 
Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen?
 
Om du dessutom vill jobba i ett projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.
 
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett företag med 20 framgångsrika år bakom sig. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser framtiden an med stor tillförsikt. Vårt team består av 30 kompetenta och trevliga medarbetare som arbetar i projektform i våra uppdrag. Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.
 
Vi kan erbjuda en inbjudande arbetsplats i våra fina lokaler i Lund med goda personalvillkor. Hos oss kommer du till ett företag som kontinuerligt utvecklas.
 
Sedan ett år tillbaka har vi startat en automationsverksamhet inom Rörkraft och eftersom vi redan har fullt upp behöver vi bli fler medarbetare för att kunna komma på plats med de uppdrag som vi önskar i framtiden.
 
Som person är du innovativ, har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och du har enkelt att samarbeta i grupp. Med ett stark kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på dina tjänster med ett gott resultat.
 
Meriterande för uppdraget är erfarenhet från industriell produktion och automation, utveckling av styrsystem och HMI interface - med ett eller flera högnivåspråk på meritlistan.
 
Du är mycket välkommen med din ansökan, vi gör urval kontinuerligt i detta fall så vänta inte med din ansökan. Leder detta till en personlig intervju med oss vågar jag nästan lova att du kommer att känna ett starkt intresse för Rörkraft. 
Kontakt/sök tjänsten

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”systemingenjör”, till hakan.wessel@rorkraft.se.

Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Håkan på tfn 0733-31 12 10.
​​​​​​​
Kontakt: Håkan Wessel
Mail: hakan.wessel@rorkraft.se
Telefon: 0733-31 12 10