Automationsingenjör

Automationsingenjörer - ta steget mot framtidens teknik hos Ingenjörsfirman Rörkraft!
​​​​​​​
Rörkraft är mer än bara en arbetsplats, det är en gemenskap där ditt teknikintresse är lika viktig som kaffet på morgonen. På Rörkraft tror man på att utmana normer, vara agila och hållbara samtidigt som de gör innovativa lösningar med ett leende på läpparna. Gör dig redo att växa i rollen som Automationsingenjör med Rörkraft – ta chansen att utforska olika uppdrag, tekniker och projekt!

Rörkraft är platsen där tekniken inte bara är ett verktyg utan en levande del av vardagen. De är på en fortsatt resa för att lyfta El, Automation, Industriell IoT och relaterade områden till nya höjder. Rörkraft erbjuder en mycket modern arbetsplats med goda villkor och förmåner samt stora möjligheter att arbeta i spännande projekt.

Du kan beskriva Rörkraft som det mindre företaget med de stora företagets resurser. Nästan 70 kollegor på tre orter, uppdelade i olika avdelningar och enheter, men med en gemensam profil, affärsidé, målsättningar och vision. Deras erfarna och operativa företagsledning är nära verksamheten och därför är beslutsvägarna hos dem korta. De vill utvecklas vidare och ser kommande kollegor som en stark bidragande kraft för dem att växa. Om du är nyfiken på Rörkraft så kommer de definitivt att vara nyfikna på dig.

Nu över till dig – Rörkrafts kommande Automationsingenjör har med sig några års erfarenhet inom industriell Automation – gärna främst i anläggningar och maskiner. Du vet hur man gör magi med felsökningar, driftsättningar, databaser, SCADA-, HMI- och PLC-programmering och så vidare. Du är van vid att använda och jobba i ett eller flera av de mest förkommande system som används i automationsteknikens värld – du vet vilka vi menar (Siemens TIA/WinCC, Rockwell, Beckhoff och B&R m.fl.)

Vi ser att du är engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har en kommunikativ ådra. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och trivs med att knyta nya kontakter. Med ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom Automation samt en teknisk eftergymnasial utbildning med minst några års relevant erfarenhet, är du den vi letar efter. Svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett måste.

Exempel på vad du kan få göra hos Rörkraft:
  • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för specialmaskiner eller processanläggningar
  • Hänga med i kunders automationsprojekt och bidra till framgång tillsammans med kund och andra konsulter i projekten.
  • Aktivt bidra med att från förstudier och utredningar till support, serviceåtaganden och besiktningar.
  • Delta i försäljning med teknikstöd och möten med kund och underleverantörer.
  • Hjälpa till att utveckla verktyg och metoder för att effektivisera projekt.
Du kommer jobba antingen i längre uppdrag hos Rörkrafts kunder runt om i regionen eller i deras in-houseprojekt från kontoret i Lund.

I denna rekrytering samarbetar Ingenjörsfirman Rörkraft med Mero Rekrytering. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men placering i Lund. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Daniel Andersson daniel@mero.se /+46 72 161 72 73. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansökan kan också göras direkt på Mero Rekrytering hemsida: https://jobs.mero.se/jobs/3386869-automationsingenjorer-till-ingenjorsfirman-rorkraft

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Rörkraft med Mero Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Daniel Andersson, daniel@mero.se /+46 72 161 72 73. Sök redan idag, urvalet sker löpande!

Ansökan kan också göras direkt på Mero Rekryterings hemsida. Länk: https://jobs.mero.se/jobs/3386869-automationsingenjorer-till-ingenjorsfirman-rorkraft"
​​​​​​​
Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster