Junior Elkonstruktör

Junior Elkonstruktör till Lund

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden.
Vi utför uppdrag inom el- och automation och våra områden  är maskinnära lösningar och inom process där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vår fokus är kostnadseffektiva lösningar som ger våra uppdragsgivare hållbara lösningar utifrån säkerhet, ekonomi och tillförlitlighet. Vi upplever sedan lång tid en hög efterfrågan på våra tjänster och behöver förstärka vårt team med duktiga Elkonstruktörer.  

 
Är du intresserad av att vara med från början och bygga upp en ny verksamhet och jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling?

Rörkraft Automation är en entreprenörsdriven och projektorienterad ingenjörsfirma som jobbar dynamisk, agilt och hållbart. Vi bygger vår framgång på att du som medarbetare har ett stort inflytande över din framtida karriär, vi har en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor.

Vi arbetar med avancerade och utmanande projekt med högt teknikinnehåll inom områdena Automation, Industriell IT/IIot och Digitalisering för industri, energi och process. Vi erbjuder våra kunder allt från tjänster på plats till kompletta lösningar.
 
Vi är inne i en expansiv fas med nya projekt och uppdrag och behöver därför förstärka teamet med fler medarbetare både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel.

 
Vem är du?
Du har jobbat något år som installationselektriker eller industrielektriker och har därefter genomgått en KYH utbildning eller motsvarande.  Vi ser gärna att du efter din utbildning har fått någon erfarenhet av arbete med el-system och el-konstruktion inom industrin, gärna i anläggningar och/eller maskiner, exempelvis el-system, styrskåp/apparatskåp, ställverk. Du har också kunskap i ett eller flera av de förekommande verktygen som används inom området, ex. E-Plan P8, ElProCad, AutoCad Electrical m.fl.


Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.
I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola samt erfarenhet enl. ovan.
​​​​​​​
Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz på telefon 070-385 21 23.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2020-07-01.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster