Erfaren Elkonstruktör e-Plan

Erfaren Elkonstruktör e-Plan

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden.
Vi utför uppdrag inom el- och automation och våra områden är maskinnära lösningar, produktion och process där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vårt fokus för våra uppdragsgivare är kostnadseffektiva lösningar utifrån säkerhet, ekonomi, tillförlitlighet och hållbarhet.

 
Är du intresserad av att vara med från början och bygga upp en ny verksamhet och jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling?

Rörkraft Automation är en entreprenörsdriven och projektorienterad ingenjörsfirma som jobbar dynamisk, agilt och hållbart. Vi bygger vår framgång på att du som medarbetare har ett stort inflytande över din framtida karriär, vi har en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor.

Vi arbetar med avancerade och utmanande projekt med högt teknikinnehåll inom områdena Automation, Industriell IT/IIot och Digitalisering för industri, energi och process. Vi erbjuder våra kunder allt från tjänster på plats till kompletta lösningar.
 
Vi behöver förstärka teamet, inför ett större kund-projekt, med en erfaren el-konstruktör med mycket goda kunskaper i e-Plan P8.
 
Vem är du?
Du är en erfaren el-konstruktör med stor vana att självständigt  jobba med el-system och el-konstruktion inom industrin, främst i anläggningar och maskiner, exempelvis hela el-system, styrskåp/apparatskåp och kanske även  ställverk.
Du har lång erfarenhet av arbete i e-Plan P8 och vana att lägga upp strukturen från början. I början av projektet sker arbetet till större del på egen hand men längre fram leder och handleder du mindre erfarna kollegor.

Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.
I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KY, Högskola eller Universitet, samt minst 5 års relevant erfarenhet.

Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.

Ansökan och kontakt

Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Bjarne Gräntz på telefon 070-385 21 23.

​​​​​​​Din ansökan mejlar du till bjarne.grantz@rorkraft.se

Vi hanterar ansökningarna löpande men vill ha din ansökan senast 2020-07-01.

Välkommen med din ansökan!
Ingenjörsfirman Rörkraft har lång erfarenhet av rör- och anläggningsprojektering inom processanläggningar. Vi utför rörkonstruktion, hållfasthetsberäkning, byggnadskonstruktion, processanalys samt tjänster inom el och automation. Våra tjänster levererar vi antingen som ett komplett åtagande eller som enskilda tjänster