Automationsingenjör

Fler Automationsingenjörer till Rörkraft!

Är du intresserad av att jobba i en riktig ingenjörsfirma där du naturligt blir en viktig del i ditt företags utveckling? Längtar du efter en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor - och dessutom har en direktkontakt med företagsledningen?
 
Om du dessutom vill jobba i ett entreprenöriellt, projektorienterat företag med ett högt teknikinnehåll och goda utvecklingsmöjligheter - då är Rörkraft något för dig.
 
Ingenjörsfirman Rörkraft är ett företag med 20 framgångsrika år bakom sig. Här finns det rejält med erfarenhet och kunnande och vi ser med en stor tillförsikt för framtiden. Vårt team består av 30 kompetenta och trevliga medarbetare och vi arbetar i projektform i våra uppdrag. Vi arbetar med moderna verktyg, system och genomarbetade processer.
 
Vi erbjuder en inbjudande arbetsplats i moderna lokaler med goda personalvillkor. Hos oss kommer du till ett företag som kontinuerligt utvecklas (förhoppningsvis med dig i framtiden - som en viktig del av vår utveckling).
 
Sedan ett år tillbaka har vi startat en automationsverksamhet inom Rörkraft och eftersom vi redan har fullt upp vi behöver bli fler medarbetare för att kunna komma på plats på de uppdrag som vi vill ha för framtiden.
 
Till vårt fina kontor i Lund söker vi dig som har några års erfarenhet inom el-teknisk automation och/eller elkonstruktion. Systemen som du känner dig förtrogen med är på marknaden vanligt förekommande HMI, PLC, DCS, servo/drivsystem och/eller dokumentationssystem.
 
Som person är du innovativ, har en god teknisk förståelse för avancerade processutmaningar och du har enkelt att samarbeta i grupp. Med ett starkt kundfokus ser du till att leverera en hög kvalitet på dina tjänster med ett gott resultat.
 
Du är mycket välkommen med din ansökan. Leder detta sedan till en personlig intervju med oss vågar jag nästan lova att du kommer att känna ett starkt intresse för Rörkraft.
Kontakt/sök tjänsten

Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt.

Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”automationsingenjör”, till hakan.wessel@rorkraft.se.
Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Håkan på tfn 0733-31 12 10.
​​​​​​​
Kontakt: Håkan Wessel
Mail: hakan.wessel@rorkraft.se
Telefon: 0733-31 12 10