Rörkraft satsar på automation och elkonstruktion

Rörkraft kompletterar nu sitt erbjudande till marknaden att också omfatta automation och elkonstruktion.

 

Patrik Gertsson, ledande ingenjör inom automation och elkonstruktion, är först inom sitt område att satsa på en karriär hos Rörkraft.

 

”Rörkraft känns både spännande och stabilt som arbetsgivare, man har ett långsiktigt tänk och måna om både sina anställda och kunder – d.v.s. kvalitet är viktigt” säger Patrik. ”Jag har varit hos flera större teknikkonsultföretag tidigare som varit bra, men här känns det som man blir mer sedd och har en mycket större chans att påverka” fortsätter Patrik.

 

”Vi är mycket glada att Patrik har valt oss på Rörkraft” säger Rörkrafts VD Clas Wollberg. ”Med vår erfarenhet att driva företag inom teknikkonsulting och med Patriks specialistkompetens och långa erfarenhet av automation kommer vi att ta plats på marknaden och växa”.

 

Som en av de första anställda inom automation och elkonstruktion hos Rörkraft, har Patrik en nyckelroll för utvecklingen av automationsverksamheten.

 

”Ja, jag känner verkligen att jag är med och påverkar, ledningen är lyhörd och det finns gott om utrymme och möjligheter för utveckling” säger Patrik. ”Sen var jag glatt överraskad över den proffsiga personalpolitiken med schyssta och bra villkor. Bättre än flera av mina tidigare arbetsgivare” avslutar Patrik.

 

Välkommen Patrik!

Nyhetsbrev