Automation / elingenjörer

Vi växer och söker ingenjörer till Lund och Karlshamn

Ingenjörsfirman Rörkraft AB är ett starkt konsultföretag inom industriell teknikkonsulting. Vi startade för 18 år sedan och har sedan dess växt och utvecklats med våra kunder, uppdrag, och kompetenta medarbetare. Verksamheten är ingenjörstjänster åt industri, entreprenörer och konsulter. Våra kunder återfinns inom kraft-, värme-, cellulosa, miljö och livsmedel, men varje processindustri och kvalificerad entreprenör är en potentiell kund till oss. Vi erbjuder hög servicenivå med stort kunnande inom projektledning, konstruktion och beräkning. Rörkraft har kontor i Lund och Karlshamn och just nu genomgår vi en expansiv fas och behöver förstärka med kompetent personal på befintliga såväl som nya kontor.

Arbetsuppgifter
Vi söker både automations- och elingenjörer och som ingenjör på Rörkraft kommer du att ha varierade projektuppgifter. Du kommer att arbeta med olika delar såsom systemkonfiguration, programmering, elkonstruktion, test & idrifttagning av maskiner och processutrustning i våra olika uppdrag. Den erfarna ingenjören med tydliga mål, kommer även att axla rollen som en av vår rutinerade uppdragsledare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen eller motsvarande samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta i projektform, och har erfarenhet av på marknaden vanligt förekommande operatörs- och styrsystem och / eller CAD system. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en självgående och ansvarstagande person som kan ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, samt lätt för att samarbeta med olika människor och knyta varaktiga relationer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete i ett väletablerat företag. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare i stora som små tekniskt utmanande projekt, och med produkt- och produktionsbredden som våra kunder besitter. Hos oss har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling, och vi är måna om att erbjuda bra personalförmåner, rätt lön och god balans i livet.

Kontakt/sök tjänsten
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”Automation / elingenjör”, till robert.houltz@rorkraft.se. Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Robert på tfn 046-182502.

Nyhetsbrev