Projektingenjörer

Vi växer och söker projektingenjörer till Lund och Karlshamn

Ingenjörsfirman Rörkraft AB är ett starkt konsultföretag inom industriell rörprojektering och byggnadskonstruktion. Vi startade för 18 år sedan och har sedan dess växt och utvecklats med våra kunder, uppdrag, och kompetenta medarbetare. Verksamheten är rör- och anläggningsprojektering åt industri, entreprenörer och konsulter. Våra kunder återfinns främst inom kraft-, värme- och cellulosaindustrin, men varje processindustri och kvalificerad entreprenör är en potentiell kund till oss. Vi erbjuder hög servicenivå med stort kunnande inom projektledning, konstruktion och beräkning. Rörkraft har kontor i Lund och Karlshamn och just nu genomgår vi en expansiv fas och behöver förstärka med kompetent personal på befintliga såväl som nya kontor. Läs mer på www.rorkraft.se.

Arbetsuppgifter
Som projektingenjör på Rörkraft kommer du att ha varierade projektuppgifter. Du kommer att arbeta med olika delar inom rör- och anläggningskonstruktion, såsom beräkning och konstruktion av rör och upphängningar, planering av anläggningslayouter och detaljkonstruktion av rördelar och tryckkärl i våra olika uppdrag. Den erfarna ingenjören med tydliga mål, kommer även att axla rollen som en av vår rutinerade uppdragsledare. Vi brukar själva definiera våra arbetsdagar med att vi antingen ritar, räknar eller är ute och träffar våra kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en maskiningenjörsexamen från högskolan samt några års relevant arbetslivserfarenhet. Du är van att arbeta i projektform, och har erfarenhet av 3D-Cad. Själva använder vi Plant3D, Inventor samt branschens beräkningsprogram. Vi förutsätter att du har kännedom om våra normer och standarder för tryckbärande anordning, och har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en självgående och ansvarstagande person som kan ta egna initiativ och driva ditt arbete framåt. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, samt lätt för att samarbeta med olika människor och knyta varaktiga relationer.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och varierande arbete i ett väletablerat företag. Du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta medarbetare i stora som små tekniskt utmanande projekt, och med anläggningsbredden som våra kunder besitter. Hos oss har du stora möjligheter att påverka din egen utveckling, och vi är måna om att erbjuda bra personalförmåner, rätt lön och god balans i livet.

Kontakt/sök tjänsten
Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Du söker tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev märkt ”Projektingenjör”, till clas.wollberg(a)rorkraft.se.  Har du ytterligare frågor kring befattningarna så är du välkommen att kontakta Clas Wollberg (platschef Lund) tfn 046-182501,  respektive Dan Erikson (platschef Karlshamn) tfn 0454-19531.

 

Nyhetsbrev